Bildekor

Bli synlig med riktig bildekor

Teksttittel

Bli synlig med riktig dekor på ditt kjøretøy! Dekal har gjennomgått flere sertifiseringer og vi har lang erfaring med design, produksjon og montasje av reklame på bil og andre kjøretøy og maskiner 

Vi bruker kvalitetsfolie fra anerkjente leverandører og våre montører legger prestisje i detaljene. Det er ikke uten grunn at vi blir valgt av kvalitetsbevisste kunder. Dekal vet hva som skal til for at du skal få løsninger som gjør deg synlig langs veien 

i x
Flaget
i x
Aktiv Veidrift
i x
Kjeldaas
i x
Holthe Anlegg

Bildekor

Vi har lang erfaring med bildekor av en rekke bilmerker og modeller. Reklame på bilen er en effektiv måte å vise seg fram til mange. Vi finner løsningene som fungerer best på din bil, og som ivaretar bedriftens grafiske profil. Er du klar for dekor på din bil?  

Foliering av tilhengere

Alt kan folieres – også tilhengere til biler, lastebiler eller anleggsmaskiner. Dekal bistår med design, produksjon og montasje av merker og reklame til din tilhenger. Også brakkehengere, mannskapsbrakker, utstyrscontainere osv. kan dekoreres. Mulighetene er mange! 

Lastebildekor

Hos Dekal finner du montører med god kompetanse på dekorering av store kjøretøy som f.eks gravemaskiner, lastebiler og trekkvogner – både hytte, plan og hengere. 

Reklame på anleggsmaskiner 

Anleggsmaskiner har også fine flater som egner seg for foliering. I Dekal har vi lang erfaring med dekor og reklame maskiner. Noen av våre mest trofaste kunder har vi fått nettopp på grunn av maskindekor. 

Ta kontakt med Lasse

Lasse er daglig leder i Dekal, han hjelper deg med å finne den beste løsningen til ditt kjøretøy eller maskin.