Om Dekal

Vi tror på kombinasjonen av kreativitet og produksjon.


Dekal produserer, monterer og leverer produkter som gjør din bedrift synlig - på en kreativ måte.

Personlig service

Hos oss får du personlig service og oppfølging. Vi er opptatt av at du som kunde skal få de beste rådene, og løsningene slik at ditt selskap blir synlig. 

Lokalt og tilgjengelig

Fra våre lokaler i Mjøndalen (kun 10 min. fra Drammen) er vi enkelt tilgjengelig for bedrifter på hele Østlandet. Våre montører kommer gjerne til kunden for montasje av dekorløsninger. 


Godt håndverk

For oss er dekorering et håndverk. Våre montører er sertifiserte og sørger alltid for at du som kunde får det beste resultatet.

Våre tjenester

Vi sikrer deg helhet i alle ledd.

Dekor og print

Profilartikler

Bildekor

Messe og stands

Dekor og print

Tapet til kontoret eller møterommet, dekor på dører eller en kjedelig vegg, frostet vindusfolie med eller uten print, reklamebannere eller klistremerker med logo. Dekal kan levere alt dette, og mer til!

Profilartikler

Forsterk merkevaren din med reklameprodukter og giveaways, eller profileringsmateriell til bruk i jobbhverdagen. Dekal leverer profiltøy med trykk, beachflagg og rollups i flere størrelser og mange ulike typer firmagaver.

Bildekor

Biler, anleggsmaskiner, tilhengere og lastebiler er i praksis rullende reklameflater – bruk dem til å vise frem din bedrift! Dekal leverer alt fra diskrete klistremerker til spreke dekorforslag som skiller deg ut fra mengden.

Messe og stands

Bli lagt merke til neste gang du skal delta på messe. Vi leverer standardutstyr som rollups eller messevegger, men kan også utarbeide helhetsløsninger.